Εναλλακτικά καύσιμα και υγραέριο

igraeriokinisi

Υγραέριο, το πράσινο καύσιμο

Εδώ και 30 χρόνια το υγραέριο συμμετέχει δυναμικά στην παγκόσμια αγορά ως καύσιμο κίνησης οχημάτων. Η υγραεριοκίνηση είναι πρωτοπόρα ως μοναδικό εναλλακτικό καύσιμο του μέλλοντος λόγω της τέλειας καύσης που προσφέρει και της σημαντικότερα λιγότερης εκπομπής βλαβερών ρύπων σε σχέση με οποιαδήποτε άλλο καύσιμο και του πλεονάσματος αποθεμάτων που υπάρχει στη φύση.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια τα συστήματα υγραερίου οχημάτων έχουν εξελίχθη γοργά. Σήμερα πάνω από 14,000,000 αυτοκίνητα παγκοσμίως έχουν υγραεριοκίνηση και αυξάνονται συνεχώς.

Το υγραέριο είναι το πιο σημαντικό και αποδεκτό εναλλακτικό καύσιμο στον τομέα του αυτοκινήτου. Αναβαθμίστε το αυτοκίνητό σας με υγραεριοκίνηση και κερδίστε ως και 50%. Οι Έλληνες οδηγοί απαντούν στην κρίση με… υγραεριοκίνηση! Για αυτό τον λόγο επιιστρατεύουν όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων την υγραεριοκίνηση, καθώς αποτελεί πρακτική φιλική τόσο ως προς το περιβάλλον όσο και ως προς την τσέπη του καταναλωτή.

Συγκεκριμένα, ενώ η τιμή της βενζίνης έχει ξεπεράσει προ πολλού το 1,6 ευρώ ανά λίτρο το υγραέριο κυμαίνεται σε πολύ πιο χαμηλά επίπεδα, στα 75 λεπτά ανά λίτρο. Έτσι οι οδηγοί – και ειδικά αυτοί που διανύουν καθημερινώς μεγάλες αποστάσεις ή «καίνε» πολλά καύσιμα μπορούν να εξοικονομήσουν σημαντικά ποσά με την υγραεριοκίνηση..

Από τις αρχές του 2010 μέχρι σήμερα η εγκατάσταση υγραερίου σε αυτοκίνητα στην Ελλάδα αναπτύσσετε με γοργούς ρυθμούς. Λογικό εάν σκεφτείτε πως μέσα σε αυτά τα  χρόνια η τιμή της βενζίνης έχει ανέβει κατά πολύ.

Αυτό το «φαινόμενο»….όπως εμείς οι Έλληνες το βλέπουμε για την υγραεριοκίνηση είναι κάτι δεδομένο στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες. Στην Γερμανία λόγου χάρη, όλα τα ταξί έχουν υιοθετήσει πλήρως το υγραέριο σαν καύσιμο κίνησης και το 65-80% Ι.Χ. γενικώς .Είναι καιρός λοιπόν για την αλλαγή…. Η υγραεριοκίνηση είναι το μέλλον. Ακολουθήστε το…….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s