Οι κινήσεις των εταιρειών οδικής βοήθειας

Οι κινήσεις των εταιρειών για οδική βοήθεια

Η τηλεματική πλατφόρμα της TomTom επεξεργάζεται μια σειρά δεδομένων για τις επιδόσεις του οχήματος και του οδηγού, όπως αυτές καταγράφονται από τη συσκευή LINK 100 της εταιρείας. Οι ασφαλισμένοι της Allianz Γαλλίας μπορούν να εγκαταστήσουν μόνοι τους το LINK 100, συνδέοντάς τo απευθείας με τη διαγνωστική θύρα του αυτοκινήτου.

Οδηγίες για την οδική βοήθεια

Οι οδηγοί θα επωφεληθούν από τις πολύτιμες πληροφορίες για τα διανυθέντα χιλιόμετρα και την οδική βοήθεια τιμες, την επιτάχυνση, το φρενάρισμα και τις στροφές. Επιπλέον, το σύστημα θα ειδοποιήσει αυτόματα τη Mondial Assistance σε περίπτωση σύγκρουσης.

«Ως παγκόσμια ηγετική δύναμη, είμαστε στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και ο σκοπός μας ήταν να προσφέρουμε στους πελάτες μας νέες υπηρεσίες, που τους βοηθούν να είναι ασφαλείς στον δρόμο» δήλωσε η Delphine Asseraf, διευθύντρια του τμήματος ψηφιακών εφαρμογών της γαλλικής Allianz.

Από την πλευρά της TomTom, ο γενικός διευθυντής Thomas Schmidt επισήμανε: «Αυτή η νέα οδικη βοηθεια τιμες φανερώνει τις ευκαιρίες για την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών για smartphones με τη χρήση δεδομένων του οχήματος. Το σύστημά μας δίνει στους οδηγούς τη δύναμη να βελτιώσουν τον τρόπο που οδηγούν, βοηθώντας τους να μειώσουν το κόστος καυσίμων και συντήρησης, τα ατυχήματα και το ατομικό τους αποτύπωμα άνθρακα».

Με βάση τη συμφωνία, η INTERAMERICAN ανέλαβε από τις αρχές Απριλίου και έως το τέλος του 2015 το έργο ρυμούλκησης και απομάκρυνσης από το οδόστρωμα οχημάτων ΙΧΕ (ελαφρών) που ακινητοποιούνται λόγω βλάβης ή ατυχήματος, τόσο στο αναβαθμισμένο τμήμα του υφιστάμενου αυτοκινητοδρόμου όσο και στο νέο τμήμα που παρακάμπτει των παλαιά εθνική οδό στο ύψος των Τεμπών και του Πλαταμώνα, σε συνολικό μήκος 230 χιλιομέτρων.

Εκ μέρους του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου τη διαχειριστική ευθύνη της οδικής βοήθειας έχει η διεύθυνση λειτουργίας και συντήρησης (τμήμα οδικής λειτουργίας). Η INTERAMERICAN υποστηρίζει τον αυτοκινητόδρομο από πέντε σημεία–σταθμούς και με δέκα οχήματα.

Interamerican και οδικη βοηθεια τιμες

Η ηγετική θέση που κατέχει η INTERAMERICAN στην οδική βοήθεια τιμές, όπως τονίζουν οι γενικοί διευθυντές Γ. Μαυρέλης (ασφαλιστικών εργασιών), Th. Brinkmann (γενικών ασφαλειών) και Γ. Βαλαής (βοήθειας), στις εσωτερικές συνέργειες κάθετης εξυπηρέτησης, με συγκριτικό πλεονέκτημα τον ιδιόκτητο στόλο οχημάτων υποστήριξης -220 οχήματα και πλατφόρμες για αυτοκίνητα, 4 τύπου DC για ρυμούλκηση βαρέων οχημάτων και 40 μοτοσικλέτες- καθώς και στο εξειδικευμένο προσωπικό των 210 τεχνικών, ενώ υφίστανται και 85 τοπικοί συνεργάτες σε όλη τη χώρα, ώστε να καλύπτονται γεωγραφικά και οι πλέον δυσπρόσιτες περιοχές στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s